Za svako pitanje stojimo na raspolaganju: +385 1 5530 386

O nama – zašto ovo radimo?

ŽELITE BITI SIGURNI DA STE U SKLADU SA ZAKONOM?

Mi znamo što je potrebno.

 • Nataša Sedlar

  Nataša Sedlar

  dipl.ing.kemijske tehnologije, Direktorica

  Stručna, dinamična i pozitivnog duha s dugogodišnjim iskustvom u području rada s kemikalijama, usmjerena je pružanju optimalne usluge i pronalasku rješenja za svakog klijenta.

  Dugogodišnjim praktičnim iskustvom te neprekidnim stručnim usavršavanjem i stalnim praćenjem zakonske regulative nudi kompletne usluge po pitanju rada s kemijskim proizvodima kako bi bili u skladu sa zakonom.

  Iskusni je organizator i predavač seminara na temu REACH/CLP Uredbi i Zakona o kemikalijama. Njezine seminare slušalo je preko 400 tvrtki u Hrvatskoj.

  Kao vođa tima inovativnim i poduzetničkim duhom inspirira, vodi i poučava sve naše klijente i djelatnike Atomiuma u cilju ostvarivanja i pružanja najkvalitetnije usluge.

 • Natalija Devetak Vuga

  Natalija Devetak Vuga

  mag.ing.chem., Voditeljica CLP/STL odjela

  Tim Atomiuma upotpunjuje još jedna mlada magistra kemijskog inženjerstva.

  Pouzdana, brza i odgovorna u izradi Sigurnosno-tehničkih listova, deklaracija I uputa. Savjetuje i pomaže po svim pitanjima vezano za zakonsku regulative za kemijske proizvode.

  Na radionicama za izradu STL-ova, deklaracija i uputa i ostale potrebne dokumentacije, stručnim i strpljivim pristupom educira polaznike kako pravilno i u skladu s hrvatskim zakonom, Uredbama REACH i CLP izraditi sve dokumente.

  Interaktivnim pristupom i osjećajem za poučavanje lako može i Vas naučiti, prijavite se na njenu radionicu „STL – jučer, danas, sutra”

“Zemlja ne pripada čovjeku. Čovjek pripada Zemlji.” indijanski poglavica Seattle 1864.”

Mi smo vodeći portal za kemikalije u Hrvatskoj, kao savjetnik našim klijentima kako se najbolje snaći u svim hrvatskim i europskim obvezama

Mi smo jedna od 5% najboljih firmi u Hrvatskoj.

Tvrtki Atomium d.o.o. je dodjeljena bonitetna ocjena A sukladno međunarodnom sustavu ocjenjivanja boniteta tvrtke Bisnode.

KONTAKTIRAJTE NAS

Usmjereni smo ka pružanju optimalne usluge i pronalasku rješenja za svakog klijenta!

Mi smo tvrtka za izradu STL-ova i BESPLATNI SAVJETNIK za sve naše klijente u području REACH-a, CLP-a i Zakona o kemikalijama.

Pregledavamo STL-ove, deklaracije, upute, dokumentaciju o proizvodima, provjeravamo stanje na skladištu kemikalija te usklađujemo s obvezama prema Sanitarnoj inspekciji, savjetujemo djelatnike u nabavi i osiguranju kvalitete o obvezama REACH brojeva i CLP notifikaciji.

Comments are closed.

 • Atomium

  Želite biti sigurni da ste u skladu sa zakonom? Mi znamo što je potrebno. Iza nas je osamnaestogodišnje iskustvo na područjima uvoza, prometa, skladištenja i uporabe kemikalija.

 • Od svibnja 2018. godine na snagu je stupio novi propis GDPR o zaštiti osobnih podataka koji štiti osobne podatke korisnika, klijenata i zaposlenika naše tvrtke.

  Sigurnost i povjerljivost Vaših osobnih podataka (prema Općoj uredbi o zaštiti podataka 2018.) s naše je strane zajamčena

 • Kontakt informacije

  • Adresa: Iblerov trg 9, Zagreb
   (5. kat, soba 116)
  • Mobitel: 091 / 769 - 9903
  • E-mail: natasa.sedlar@atomium.hr, natalija.devetak@atomium.hr
 • Potražite nas na karti